top of page
About Us

Het pad Time2yoga

YOGA

Via een yoga praktijk, die bestaat uit strech/kracht/evenwichts- houdingen, ademhalingsoefeningen, concentratie en relaxatie, nemen we

een nieuwe levensinstelling aan, ook in het dagelijkse leven.

Met oefeningen op de mat word je je bewust van zowel positieve als negatieve gewoontepatronen.

We buigen die om met als doel meer harmonie en vrijheid te ontdekken,ook naast de mat.

PILATES

Voor een fysieke workout met net dat tikkeltje meer afwerking en respect voor het lichaam, volg je Pilates bij dochter Pauline.
Met een klassieke opleiding tot Pilates- teacher kan zij voor iedere kandidate de juiste instructies geven en 'jouw'  sequence aanpassen.
Na een aantal beurten voel en zie je het effect van slim sporten met respect voor je lichaam.

Nu ook yogamoment op vrijdagochtend van 9:00- 10:15, alle niveau's

Teachers

Enkele getuigenissen

De voorbije jaren was ik op zoek naar de 'sport' of workout die me écht lag. Toen zag ik de advertentie van Time2Yoga. Na mijn eerste proefles Pilates was ik volledig overtuigd. Pauline is heel sympathiek, en geeft de les op zo'n manier dat je snel mee bent met de oefeningen én begeleidt je waar nodig. Ik ben fan!

Evelyn

Twas zaaalig gisteren, terug ngeslaagde yogales !!  Is telkens een verademing als ik bij u buiten kom !!Een dikke pluim!

Ik kijk al uit naar de volgende les! 😉👍

Souria D.

​​

Na een jaar op de sukkel te zijn met heup en rug, belandde ik bij een jonge revalidatiearts die me yoga en/of pilates aanbevolen heeft. Ik kende yoga en wou dit zeker een kans geven. Na 3 maanden bij Time2Yoga raken alle "scharnieren" weer los, voel ik me fitter en zowel fysisch als mentaal sterker.

 

Ben je op zoek naar evenwicht tussen spanning en ontspanning? Wil je je spieren versterken, leniger worden en tezelfdertijd je geest verruimen? Dan is het Time2Yoga!

Claudine, 59 jaar

 

Bedankt voor de fijne les van deze ochtend!! Het was de eerste keer voor mij, yoga buiten, maar is me wel bevallen. Ik vond het ook een hele fijne les. Ik voel precies dat ik echt wat meer energie heb.... Ik zie soms af( maar dat vind ik niet erg, ik moet terug heeeeel veel opbouwen maar dat is maar zo). Ik geniet er vooral van.

Veerle V.

Contact

Contact Us

Time2Yoga
 

Ingang via Duikshop Tarcy

Waregemstraat 210, 8540 Deerlijk

Tel: 056/72 20 15  Gsm: 0494 706481

Email: time2yoga@outlook.com

We hebben jouw bericht ontvangen. Je hoort spoedig van ons!

bottom of page