top of page

Crew

naamloos-1675.jpg
Regine Basyn
Pauline Verzele

Als trouw yoga beoefenaar sinds 2004, vond ik de tijd rijp om de stap naar yoga docente te zetten, om andere mensen te overtuigen hoe helend yoga werkt.

Na het behaalde diploma

Yoga instructeur, conform EU- richtlijn 2005/36/EG, besluit ik een diepgaande Yoga Teacher Training  te volgen, bij Joachim Meire in Gent,
Deze opleiding voldoet aan de hoogste internationale yoga standaards en is erkend door Yoga Alliance.

Bij Marcel van de vis en Anat Geiger volgde ik de opleiding yin in  de herfst 2019.

Bij Eve Mintiens volgde ik de specialiteit zwangerschapsyoga.

Het diploma gevorderde yogadocente voor kinderen behaalde ik bij erkende yogaschool 'el sole'.

Graag wil ik mijn ervaring als duikinstructeur, waar ademhaling en ontspanningstechnieken een belangrijke rol spelen, doorgeven onder de vorm van yoga.

Sinds ik in 2022 mijn certificaten 'bewustzijnscoach' , stress- en burnoutcoach behaalde, coach ik mijn klanten op een succesvolle manier en faciliteer ik op die wijze hun zelfgroei.

Wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse levenswijze, zal ik je helpen met zelfmotivatie en het creëren van orde en rust in je leven. Ik leer je tevens technieken aan om de emotionele stress onder controle te krijgen.

Ik ben een trainer en geen therapeut. Samen zoeken we geen therapie, maar een training waar we op elkaar afstemmen met haalbare doelen en aanleunend bij wat jij nodig hebt.

Je bent van harte welkom op het gratis intake gesprek.

De kennismaking met Pilates begon voor mij een 7-tal jaren geleden, toen ik als aanvulling op mijn intensieve dans-hobby een manier zocht om leniger en flexibeler te worden, en tegelijkertijd aan kracht te winnen. Dit zonder veel de rug of knieën extra te belasten, want ik was zeer blessuregevoelig. Pilates bleek de ideale uitkomst. Naast de vele fysieke voordelen die ik ondervond, merkte ik dat ik dat Pilates ook ontspannend werkte, en ik mijn hoofd kon leegmaken. Daarom heb ik ook de Teacher Training Pilates Basic, Intermediate & Advanced  gevolgd, en kijk ik er steeds naar uit mijn passie en enthousiasme voor Pilates door te geven!

bottom of page