top of page

Crew

Regine Basyn

Als trouw yoga beoefenaar sinds 2004, vond ik de tijd rijp om de stap naar yoga docente te zetten, om andere mensen te overtuigen hoe helend yoga werkt.

Na het behaalde diploma

Yoga instructeur, conform EU- richtlijn 2005/36/EG, besluit ik een diepgaande Yoga Teacher Training  te volgen, bij Joachim Meire in Gent,
Deze 200 uren durende opleiding voldoet aan de hoogste internationale yoga standaards en is erkend door Yoga Alliance.

Bij Marcel van de vis en Anat Geiger volgde ik de opleiding yin in  de herfst 2019.

Bij Eve Mintiens volgde ik de specialiteit zwangerschapsyoga.

Het diploma gevorderde yogadocente voor kinderen behaalde ik bij erkende yogaschool 'el sole'.

Graag wil ik mijn ervaring als duikinstructeur, waar ademhaling en ontspanningstechnieken een belangrijke rol spelen, doorgeven onder de vorm van yoga.

naamloos-1675.jpg
Pauline Verzele

De kennismaking met Pilates begon voor mij een 7-tal jaren geleden, toen ik als aanvulling op mijn intensieve dans-hobby een manier zocht om leniger en flexibeler te worden, en tegelijkertijd aan kracht te winnen. Dit zonder veel de rug of knieën extra te belasten, want ik was zeer blessuregevoelig. Pilates bleek de ideale uitkomst. Naast de vele fysieke voordelen die ik ondervond, merkte ik dat ik dat Pilates ook ontspannend werkte, en ik mijn hoofd kon leegmaken. Daarom heb ik ook de Teacher Training Pilates Basic, Intermediate & Advanced  gevolgd, en kijk ik er steeds naar uit mijn passie en enthousiasme voor Pilates door te geven!

bottom of page