top of page
_edited.jpg
Time2yoga_logo02.png
NIEUW:
Mijn 'werkkamer' wordt de natuur wanneer het weer het toelaat.
Samen met jou, ga ik op een ongedwongen, sportieve manier op zoektocht naar jouw prioriteiten. Wandelcoachen is de nieuwe manier van resultaatgericht coachen.
Wandelcoachen is verbinding maken tussen lichaam en geest, tot veerkrachtige zelfinzichten komen en open staan voor veranderlijkheid. Wandelend opent je hart zich, worden we flexibeler, bewegen we 'vooruit'.

Individuele Coaching:

Wat mag je verwachten?

Betere stressmanagementvaardigheden, optimaal inzicht in werk/privébalans, herstel van energie en vitaliteit en het verminderen van symptomen van burn-out.

 

Na 25 jaar actief yoga te genieten en te doceren,  voelde ik de noodzaak aan om bij een aantal mensen gerichte, persoonlijke begeleiding te voorzien. Als stress/burnout- en bewustzijnscoach kan ik, in combinatie met yoga en mijn levenservaringen, een succesvol traject aanbieden dat wérkt. De individuele begeleiding is een training (geen therapie) in het opnieuw ontdekken van jouw innerlijke kracht en evenwicht.

Mijn coaching werkt resultaat- additief bij medische of psychologische behandeling.

Tijdens een gratis intake- gesprek leg ik je graag uit hoe we te werk gaan. De privé- sessies zijn steeds op afspraak in de praktijkruimte naast de yoga-studio of bij mooi weer in de tuinkamer of op wandel in een natuurdomein in de buurt.

Een coachraadpleging kost €40/ u.

Zie je het niet meer zitten en wil je er iets aan doen, zet dan de eerste stap nú.

bottom of page