top of page
_edited.jpg
Elke yoga sessie is voedsel voor het lichaam en helend voor de ziel.
Soms heb je een speciale behoefte.
Je wil jezelf beter leren kennen. Je wil juister omgaan met stress. Je wil fitter ontwaken.
Daarmee wil ik met jou aan de slag!
Time2yoga_logo02.png

Na 25 jaar actief yoga te genieten, nam ik de stap om de opleiding yogateacher te volgen. In 2018 start ik samen met dochter Pauline de yoga/pilates- studio Time2yoga boven onze duikshop. Creatieve ontwikkeling en ervaring deed ik op in allerhande yoga- disciplines en bijscholingen. Dit jaar behaalde ik het diploma bewustzijnscoach, stresscoach en burn-out coach en zet ik de stap om ook individueel en op maat te begeleiden.

Yoga is een fantastische aanvulling naast psychologische begeleiding van angstaanvallen, stress, burn-out en depressie. Ook na herstel van rug- of nekproblemen of een ernstige ziekte, kan yoga jou de nodige soelaas brengen.

Echter, niet iedere groepsles is ideaal voor jouw probleem.

Daarom wordt TIME2YOGA uitgebreid met thematische kortlopende workshops en privé- begeleiding.

De gepaste workshop die jouw specifieke moeilijkheid aanpakt, kan je op korte tijd sprongen vooruit helpen, zonder tijdsverlies. Het probleem wordt op een coach-manier aangepakt en uitgebreid met yoga/ontspanning.

Geen zweverig gedoe, maar to the point.

De workshop 'stressmanagement' is gepland op di 5/09/2023 om 18:30. Max aantal deelnemers is 6 personen.

Op tijd inschrijven is de boodschap. Prijs: € 120 voor 4 practices van 1u15min op dinsdagavond. (nog 2 plaatsen)

De workshop 'levenskracht & burn-out' laat je op korte tijd energiek en veerkrachig in het leven staan. Je nieuwe inzichten, helpende gedachten en ontspanningstechnieken laten je  daadkrachtig het leven oppakken. Schrijf je snel in, max 6 personen. Wekelijkse sessie (3 keer) van 1u30min op maandag van 17:30-19:00. Datums: 6,13,20/11/2023.

Prijs: €99 voor de 3x samen zijn.

Info & boeken? Mail gerust naar reginebasyn@gmail.com

Ook individueel is het mogelijk om mij te consulteren als coach.

Tijdens een gratis intake- gesprek leg ik je graag uit hoe we te werk gaan. De privé- sessies zijn steeds op afspraak in de praktijkruimte naast de yoga-studio of bij mooi weer in de tuinkamer. Een coachraadpleging kost €40/ u.

bottom of page